H.D.M. INTERN CASA - Amenajări interioare și exterioare

H.D.M. INTERN CASA - Amenajări interioare și exterioare

actualizat la
13.03.2024
vizualizări
2358
11 voturi
status
actualizat

H.D.M. INTERN CASA este o firmă specializată în servicii de amenajări interioare și exterioare pentru domeniul civil.

Firma își desfășoară activitatea în Brașov și este formată dintr-un personal calificat și competent în desfășurarea tuturor serviciilor care țin de sfera amenajărilor și finisărilor interioare și exterioare.

Echipa se ocupă de hidroizolații cu membrane bituminoase clasice și hidroizolații pe sisteme noi de înaltă performanță și rezistență, utilizând membrane hidroizolatoare SCHLUTER, G-TEX și Kerakoll Green-Pro.

hdm intern casa bv

Membrana hidroizolatoare SCHLUTER este formată din polietilenă impermeabilizantă, ideală pentru hidroizolarea dușurilor, a piscinelor, etc.

Membrana hidroizolatoare G-TEX se integrează sub pardoseli tehnice, pe suprafețe încălzite, pe pereți de fundații, în subsoluri sau pe suprafețe fisurate.

Membrana hidroizolatoare Kerakoll Green-Pro impermeabilizează suprafețele uscate, vechi, fisurate sau umede și compensează tensiunile cauzate de contracție și dilatare. Membrana impermeabilă anti-fractură are o aderență ridicată pentru suprafețe orizontale precum terase și balcoane.

De asemenea, execută sisteme de tencuială uscată cu gips carton pentru pereți despărțitori și tavane simple sau cu modelări (pe baza exigențelor clientului).

Gama de servicii mai include:

 • operațiuni de aplicare a gletului grosier, șlefuirea pereților în vederea aplicării vopselei lavabile precum și alte operațiuni de finisaj.

Firma intervine și cu servicii de aplicare a tapetului și execută montajul parchetului (flotant sau lipit) precum și placarea suprafețelor cu gresie și faianță.

Pe lista de operațiuni intră și placarea cu gresie porțelanată și Deck Wpc a teraselor suspendate pe ploturi.

Pardoselile flotante de exterior pentru terase și balcoane sunt realizate din gresie porțelanată și reprezintă soluția ideală pentru balcoane și terase exterioare.

Materialele utilizate în procesul de execuție sunt achiziționate de la producători cunoscuți din România, iar utilajele și echipamentele folosite provin de la mărci de renume.

Datorită vastelor cunoștințe în domeniu și a serviciilor prestate cu succes pentru o varietate de proiecte, H.D.M. INTERN CASA este o firmă recunoscută în industrie pentru raportul calitate/preț excelent și pentru rigurozitatea cu care respectă termenele de execuție.

Galerie fotografii H.D.M. INTERN CASA - Amenajări interioare și exterioare

Servicii oferite de HDM INTERN CASA:

 • Lucrări de hidroizolații cu membrane bituminoase clasice;
 • Lucrări de hidroizolații pe sisteme noi de înaltă performanță și rezistență;
 • Tencuială uscată cu gips carton;
 • Gips carton;
 • Aplicare glet;
 • Aplicare vopsea lavabilă;
 • Aplicare tapet;
 • Montaj parchet și vinil;
 • Montaj gresie și faianță;
 • Montaj terase suspendate cu gresie porțelanată și Wpc Deck;
 • Sisteme certificate și realizate de mari producători la nivel mondial GEODRY G-TEX, KERAKOLL GREEN PRO și SCHLUTER SYSTEMS, antifisură, antifractură și antibacteriană, ce se adresează în special suprafețelor placate cu gresie prin lipire cu adeziv mineral sau gresie porțelanată suspendată pe ploturi.

Contact H.D.M. INTERN CASA S.R.L.

 • Telefon: 0785 934 890; 0785 934 893
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Zorilor, nr. 11, camera 1, scara B, et. 2, ap. 12, loc. Brașov, jud. Brașov.

  FACEBOOK: HDM Intern Casa

 • Adresa WEB:
11 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti H.D.M. INTERN CASA S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

TRANSILCOM SERV - instalatii sanitare si de incalzire - hidrotermoizolatii - zugraveli si montari geamuri
11.11.2009
8818 vizualizari

TRANSILCOM SERV - instalatii sanitare si de incalzire - hidrotermoizolatii - zugraveli si montari geamuri

Firma Transilcom Serv a fost infiintata in anul 2002 si are ca activitati montajul instalatiilor in constructii, mai exact instalatii sanitare si de incalzire, captarea tratarea si distributia apei, retele apa-canal, bransamente apa, racorduri canal ...
IZOCAMP - Construcția de case eficiente energetic
16.05.2024
7157 vizualizari

IZOCAMP - Construcția de case eficiente energetic

IZOCAMP se ocupă cu construcția de case eficiente din punct de vedere energetic și folosește în lucrările sale sistemul avansat de construcții I.C.F. Cu ajutorul unei echipe formate din specialiști în arhitectură, inginerie, management și construcți...
MARGA N AUTENTIC - Amenajări și renovări interioare
26.01.2024
1038 vizualizari

MARGA N AUTENTIC - Amenajări și renovări interioare

MARGA N AUTENTIC este o firmă specializată în amenajări și renovări interioare pentru construcții rezidențiale și nerezidențiale. Înainte de începerea proiectului, echipa se deplasează la fața locului pentru a lua în calcul dimensiunea spațiului car...