GICA - Compresoare - Unelte pneumatice - Fitinguri și elemente de hidraulică

GICA - Compresoare - Unelte pneumatice - Fitinguri și elemente de hidraulică

Actualizat la
14.08.2015
7418
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0268 337 213; 0726 580 742; 0368 422 767
Nume firma: Gica Import Export Italia SRL
Domeniu de activitate: Compresoare, unelte pneumatice si elemente de hidraulica

GICA IMPORT EXPORT ITALIA a fost înființată în anul 1996 și este specializată în comercializarea de compresoare, sisteme de tratare a aerului, unelte pneumatice, proiectarea și executarea de instalații aer comprimat, fitinguri și elemente de hidraulică.

Firma Gica Import Export Italia are 10 magazine proprii în țară. Prin acestea și prin cei peste 45 de dealeri și distribuitori autorizați, firma comercializează următoarele produse pneumatice: electro și motocompresoare industriale cu șurub și piston de la 1.5 la 500 HP și presiuni cuprinse între 0 și 40 bar; unelte pneumatice profesionale și industriale; automatizări pneumatice; toată gama de furtunuri pentru aer comprimat; pistoale și pompe pentru vopsit tradiționale; peste 3.000 de tipuri de racorduri pneumatice; filtre și uscătoare pentru tratamentul aerului comprimat; recipienți de aer comprimat vopsiți și galvanizați; racorduri și furtunuri.

De asemenea, Gica Import Export Italia îți pune la dispoziție și o gamă largă de produse hidraulice: centraline hidraulice; automatizări hidraulice; pompe hidraulice; peste 3000 de tipuri de racorduri hidraulice; filtre de ulei; furtunuri hidraulice; toată gama de tuburi metalice de înaltă presiune. Firma asigură service atât pentru produsele comercializate, cât și pentru orice tip de compresor. Aceasta proiectează și execută rețele de aer comprimat din tuburi de aluminiu anodizat, situate la standarde calitative ridicate.

Compresoare, unelte pneumatice, fitinguri și elemente de hidraulică de la producători de renume!

Produsele comercializate de firma Gica Import Export Italia aparțin unor producători renumiți precum: PNEUMAX (distribuitori unici în România), NOUVA DARI, CECCATO (distribuitori unici în România), ADICOMP, FIAC, NIKEMA, OMI, FAR, OBER, CHICAGO PNEUMATIC, MEBRA PLASTIK, SICC, NEWCO, VEPA, LA PADANA, DINO PAOLI, LTF, OMER, GHEZZI, ASTURO, FASCO - în domeniul pneumaticii și VIVOIL, FB HYDRAULIC, FLUID PRESS, DUPLOMATIC, BREVINI, FRIDLE GROUP, MARZZOCHI POMPE, GALTECH, SALAMI, INTERPUMP, VITILLIO, ZEC, MARCHESINI, IRA RADIATORI - în domeniul hidraulicii.

Produse oferite de GICA IMPORT EXPORT ITALIA:

 • Compresoare
 • Unelte pneumatice
 • Filtre, racorduri, furtunuri, manometre
 • Capsatoare, capse și cuie
 • Nituitoare, nituri și inserții filetate
 • Pompe și pistoale de vopsit
 • Recipienți pentru aer comprimat
 • Supape de siguranță, regulatoare de presiune
 • Valve, electrovalve, distribuitoare, cilindrii
 • Pompe hidraulice, distribuitoare hidraulice
 • Furtunuri hidraulice de joasă, medie și înaltă presiune
 • Racorduri hidraulice

Servicii oferite de GICA IMPORT EXPORT ITALIA:

 • SERVICE pentru echipamentele industriale comercializate pe perioada garanției, cât și în postgaranție
 • CONSULTANȚĂ de specialitate în materie de compresoare și de hidraulică

FURNIZORI:

 1NUOVA DARI - Fondată în 1959, produce compresoare cu piston și compresoare rotative cu șurub. Din anul 1986 membră a grupului FINI.
 2CECCATO - Fondată în 1936, produce compresoare rotative cu șurub, utilaje pentru tratarea aerului comprimat. Din anul 1996 membră a grupului ATLAS COPCO.
 3ADICOMP - Important producător italian de compresoare cu șurub si piston, specializat în producția de compresoare de înaltă presiune (până la 40 bari), boostere, compresoare ”oil free”, ”water free”, cu injecție de apă - AQUALOGIC.
 4PNEUMAX - Producător de componente pentru automatizări pneumatice - valve, cilindri, grupuri de preparare, racorduri. Cu două unități de producție de peste 80.000 mp în Italia și 15 companii asociate în toată lumea, Pneumax S.p.A. asigură componente de automatizări pneumatice pentru întreaga lume: Europa, Asia, Africa, Oceania, America de Nord și America de Sud.
fiacFIAC S.p.A - Fondată în anul 1977, produce compresoare cu piston și șurub. Este activă timp de mulți ani pe piața internațională, caracterizată printr-o evoluție dinamică în care clientul, cu cerințele și așteptările sale, este în centrul atenției.
 5CHICAGO PNEUMATIC - Membră a grupului ATLAS COPCO, cu 5 locații de producție în lume și peste 8000 de angajați, CP produce toată gama de ustensile pneumatice profesionale, de o calitate fără concurență.
fascoFASCO - De peste 45 ani produce unelte la standarde înalte de calitate. În acest timp compania s-a dezvoltat de la un producător mic de unelte într-unul dintre liderii de piață în domeniul uneltelor de capsat.
 7
OBER S.p.A. - De peste 50 de ani, firma este renumită și specializată în proiectarea de ustensile și motoare pneumatice de uz industrial, de linii automate de control pentru strângere, găurire sau filetare, cu peste 500 de produse de catalog disponibile.
 8O.M.I. - Producător italian de echipamente de tratare și transport a aerului comprimat: filtre, răcitoare, uscătoare, descărcătoare de condens, tuburi din aluminiu și racorduri pentru instalații de aer comprimat.
 9NIKEMA - Din 1977 produce capsatoare pneumatice utilizate în industria prelucrării lemnului: mobilier, ambalaje, paleți și în construcții. Produsele companiei sunt 100% MADE IN ITALY.
 10FAR - SISTEME DE FIXARE: din 1957, renumit producător italian de nituitoare pneumatice, nituri și inserții filetate, produce nituri de înaltă calitate, certificate, din diverse materiale - aluminiu, cupru, oțel, inox, vopsite, anodizate etc.
 11MEBRA PLASTIK - Prezentă încă din 1972 pe piața europeană ca important producător de furtune pentru pneumatică și hidraulică, la standarde internaționale: SAE, NF, DIN, BS, ISO.
imagesLTF - Una dintre cele mai vechi companii din domeniu (1925), produce peste 25 de modele de pompe electrice și pneumatice pentru vopsit, pistoale de vospit într-o gamă ce cuprinde peste 40 de modele, precum și accesorii și piese de schimb pentru acestea.
omerOMER - De peste 35 ani, datorită aptitudinilor, dedicării și angajamentului personalului, OMER a produs unelte pneumatice de neîntrecut tehnologic și standard calitativ. Designul unic și inconfundabil, atenția la detalii, dedicarea de a depăși siguranța standard, folosirea tehnologiei de ultimă oră, respectarea strictă a controlului calității și testării durabilității, sunt doar câteva dintre motivele pentru care produsele OMER sunt prima alegere pentru aer comprimat cu presiune mare. Calitatea serviciilor este ceea ce definește psihologia de implicare a firmei pe toată piața internațională a industriei pneumatice.
paoliDINO PAOLI - Căutarea constantă pentru cele mai moderne și căutate tehnologii, înclinația spre dezvoltarea și expansiunea companiei împreună cu dorința de a satisface tot mai multe piețe, răspândite și noi, a făcut ca DINO PAOLI S.R.l să se orienteze spre sectoarele industriale și de automobile. Compania a produs și a comercializat de mulți ani - cu recunoaștere amplă și pozitivă - o linie completă de chei de impact și accesorii, create și pregătite pentru a atinge nevoile profesioniștilor care lucrează în domeniu cu magazine de anvelope și ateliere mecanice, precum și în domeniile aplicative ale industriei civile, navale și inginerie.
 vepaVEPA Ltd. - Fondată în 2000, este o companie specializată în producția si distributia de accesorii pentru compresoare de aer. În special, compania s-a specializat în vânzarea de accesorii și grupuri pentru tratarea aerului comprimat. Aceasta își vinde produsele în Europa, printr-o rețea de distribuitori de specialitate.
 zecZEC - Fondată în 1961 de Eugene Zantelli, ZEC s-a impus îndată ca una dintre cele mai importante companii din Europa. Deja în 1970, cercetări și studii care vizează producția unei game complete de furtuni de joasă, medie, înaltă și foarte înaltă presiune, au fost bine puse în aplicare. În conformitate cu toate standardele internaționale, aceste sectoare sunt cele în care ZEC a excelat: hidraulică, pneumatică, lubrifianți, solvenți, vopsele, chimicale și gaze.
 newco logoNEWCO - Fondată în 1982, NEWCO și-a îndreptat întotdeauna atenția la cerințele unei piețe în continuă evoluție, oferind o gamă largă de produse a căror calitate este recunoscută peste tot în lume. Produsele NEWCO sunt bine cunoscute pentru echilibrul referitor la preț-calitate, iar livrarea se remarcă drept un serviciu eficient și rapid. Îmbunătățirea constantă a produselor și serviciilor standard, la fel și capacitatea de a cunoaște și de a atinge cerințele pieței cu randamentul său, sunt factorii care au determinat succesul NEWCO, iar succesul rămâne un plan și pentru viitor.
 raasmRAASM - ÎN FIECARE ZI PENTRU UN AMBIENT MAI CURAT - Producător italian de sisteme de gresare, sisteme de recuperare a uleiurilor, destinate utilizării în diferite sectoare: industrie, agricultură, automotive, naval etc.
 12FB - Hydraulic - Grup născut în 1968, specializat în proiectarea și producția de racorduri pentru hidraulică în vederea asamblării furtune hidraulice de joasă, medie și înaltă presiune - produce conform standardelor ISO și distribuie la nivel mondial racorduri și furtune pentru hidraulică.
 13SICC - Producător important de recipienți pentru apă și aer comprimat; deținând spații de producție de 50.000 mp, utilate cu tehnologii robotizate sofisticate de sudură și testare, produce conform standardelor internaționale (ISPESL, TUV, ISCIR, SVDB, ASME, TMBF), ISO 9001 si ISO 14001, recipienți de aer comprimat vopsiți, zincați, cu tratament intern Vitroflex, verticali sau orizontali.

Date de contact Gica Import Export Italia SRL:

 • Telefon: 0268 337 213; 0726 580 742; 0368 422 767
  Fax: 0268 337 213
 • Persoana de contact: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.gica.ro
 • Adrese:
  • Str. Calea București, nr. 250, Brașov
  Adrese sedii GICA
  ARAD - Sediu central
  Adresa: Zona industrială de Vest, str.II, nr.5
  Tel/Fax Comercial: 0257 259816
  Tehnic: 0726 635 052
  Dispecer: 0357 809 801
  Hidraulica: 0732 890 130
  E-mail: comercial @ gica.ro / tehnic @ gica.ro / hidraulica @ gica.ro / office @ gica.ro / sebi @ gica.ro
  BRASOVSEBES - ALBA
  Adresa: str. Calea Bucureşti nr.250
  Tel: 0268 337 213; 0726 580 742; 0368 422 767
  E-mail: brasov @ gica.ro
  Adresa: str. Mihail Kogalniceanu nr. 46
  Tel: 0258 735 730; 0720 652 036; 0358 401 786
  E-mail: sebes @ gica.ro
  TIMISOARAORADEA
  Adresa: str. Calea Aradului nr.34
  Tel: 0256 423 073; 0723 338 286; 0356 425 052
  E-mail: timisoara @ gica.ro
  S.C. Selfi Com S.R.L.
  Adresa: Str. Iuliu Maniu Nr.22
  Tel: 0359 175 677; 0722 239 828
  E-mail: selficom @ yahoo.com
  CLUJ-NAPOCASATU MARE
  Adresa: str. C. Coposu nr. 30
  Tel: 0364 402 804; 0771 594 510; 0730 557 257
  E-mail: cluj @ gica.ro
  S.C. Vilia Trade S.R.L.
  Adresa: Str. Avram Iancu Nr. 58
  Tel: 0361 428 508; 0771 299 178
  E-mail: viliasm @ yahoo.com
  BAIA MARECRAIOVA
  S.C. PROFESIONAL DAPATEC SRL
  Adresa: str. Granicerilor nr. 81
  Tel/fax: 0262 277 224
  Mobil: 0730 102 596
  E-mail: profesional.dapatecro @ gmail.com
  S.C. COLIN SRL
  Adresa: B-dul.Decebal, nr. 85 (in incinta "Metal Lemn")
  Tel: 0351 437 014
  Fax: 0351 427 033
  Mobil: 0756 195 572
  E-mail: depozit @ colingroup.ro
  BUCUREȘTI - VOLUNTARI
  S.C. LAHORAMA TRADING SRL
  Adresa: Șoseaua de Centură, nr. 8, Voluntari
  Tel.: 0213 101 436
  E-mail:

  Orar: L-V 08:30 - 17:30