DACHBAU - Trape de fum și luminatoare

DACHBAU - Trape de fum și luminatoare

actualizat la
24.04.2024
vizualizări
236
1 voturi
status
actualizat

Reprezentant exclusiv în România pentru doi dintre producătorii de top de trape de fum și luminatoare din Europa, compania DachBau comercializează și instalează soluții complete pentru desfumare și ventilație naturală a spațiilor. 

Prin intermediul trapelor de fum și a luminatoarelor industriale, compania oferă sisteme profesionale de evacuare a fumului și gazelor fierbinți pentru spații comerciale, industriale și civile.

Echipa Dachbau este formată din ingineri cu peste 10 ani de experiență în domeniu și este alături de clienți în vederea alegerii produselor potrivite, intervenind cu servicii de instalare și mentenanță.

Produsele se adresează sectorului industrial, civil și celui comercial. Din gama de produse, clienții pot alege următoarele:

 • trape de fumluminatoare de tip cupolă și continue, trape de acces pe acoperiș și accesorii (membrană bituminoasă, barieră de vapori, vată bazaltică, plăci PIR ALU).

trrrape fum

Produsele sunt instalate de către o echipă specializată, iar datorită celor peste 17 ani de activitate, DachBau și-a dezvoltat gama de produse și servicii, ajungând să fie unul dintre liderii de piață din România pentru soluții de iluminare naturală prin intermediul luminatoarelor pentru acoperiș.

TRAPE FUM

Trapele de fum sunt soluții gândite pentru a ajuta la un mai bun control al fumului și a-l extrage în cazul unui incendiu. Aceste trape se deschid automat pentru a elibera fumul și gazele fierbinți în caz de incendiu și sunt potrivite pentru spații mari.

Concepute pentru a respecta toate normele și prevederile naționale și europene, trapele sunt disponibile cu opțiuni pentru activarea detectorului de fum și a alarmei de incendiu.

Produsele cuprind următoarele:

 • trape de fum cu acționare electrică, trape cu acționare pneumatică/ pneumatică automată, trape de fum cu ventilație, trape de fum în dublu canat, trape de fum verticale, etc.

DachBau proiectează și trape de fum cu rol de acces pe acoperiș, iar structura trapei poate fi adaptată în funcție de cerințe.

Materiale disponibile în procesul de proiectare:

 • cupolă din sticlă acrilică (disponibilă în versiunea cu mai multe straturi);
 • cupolă din policarbonat celular (disponibilă cu grosimi de la 10 mm până la 32 mm);
 • cupolă din policarbonat compact (disponibilă în versiunea cu mai multe straturi);

Ventilație naturală, Lumină naturală

Printre principalele avantaje ale instalării unor trape de fum se numără evacuarea fumului și vaporilor toxici în condiții de incendiu, facilitarea vizibilității clare pentru stingerea și controlul incendiului și atenuarea unei potențiale arderi independente.

Pentru că lumina naturală este esențială pentru bunăstarea și eficiența ocupanților oricărei incinte, trapele acționează ca ferestre în acoperiș și reduc nevoia de iluminare artificială, oferind în același timp economii de energie.

Astfel, trapele din luminatoare oferă maximum de lumină naturală în interiorul unei clădiri.

LUMINATOARE

Datorită faptului că luminatoarele Dachbau sunt produse din materiale durabile, acestea sunt rezistente la coroziune, oferind nu numai lumină naturală, ci și izolație termică și acustică.

luminatoare fixe

Dachbau proiectează și construiește luminatoare tip arcadă (cupolă) și luminatoare tip arcadă continuu, ideale pentru spații de depozitare, producție și aplicații de birou.

Echipa poate realiza și dimensiuni non-standard ale deschiderii și înălțimii bazei, aceasta fiind vopsită într-o culoare selectată din paleta RAL 9002 sau 9010.

Clienții au libertatea de a alege materialul de izolare, precum și grosimea termoizolației bazei, secțiunea transversală și culoarea ramei din aluminiu a luminatorului.

Luminatoarele fixe sunt utile mai ales în halele industriale, hale producție și depozite logistice și pot fi produse în diferite forme și dimensiuni.

Ideale pentru orice fel de spații, luminatoarele măresc cantitatea de lumină care intră într-o încăpere, oferind efecte benefice asupra organismului, dar și o scădere considerabilă a facturii la electricitate.

Dachbau stă la dispoziția clienților cu soluții optime și produse potrivite pentru construcții civile și industriale. Pentru mai multe detalii, accesați datele de contact din partea de jos a paginii.

Galerie fotografii DACHBAU - Trape de fum și luminatoare

PRODUSE OFERITE DE DACHBAU:

TRAPE DE FUM:

 • Trape de fum cu acționare electrică;
 • Trape cu acționare pneumatică/ pneumatică automată;
 • Trape de fum cu ventilație;
 • Trape de fum în dublu canat;
 • Trape de fum verticale;
 • Trape de acces acoperiș;

LUMINATOARE:

 • Luminatoare tip arcadă (cupolă);
 • Luminatoare tip arcadă continuu;
 • Luminatoare fixe;

Alte produse:

 • Membrană bituminoasă;
 • Barieră de vapori;
 • Vată bazaltică;
 • Plăci PIR ALU;

SERVICII OFERITE DE DACHBAU:

 • Proiectare;
 • Vânzare;
 • Instalare;
 • Mentenanță;

Contact DACHBAU S.R.L.

 • Telefon: 0770 26 36 76
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Blv. 1 Decembrie 1918 nr. 1, Sector 3, București

  PROGRAM: L-V: 09:00-17:00

 • Adresa WEB: https://dachbau.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti DACHBAU S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

FRAS - Articole robinetărie, armături sanitare, ștanțe și matrițe, piese industriale
01.03.2019
6730 vizualizari

FRAS - Articole robinetărie, armături sanitare, ștanțe și matrițe, piese industriale

Fabrica Română de Armături Sanitare, prescurtată FRAS, se ocupă cu fabricarea articolelor de robinetărie și cu producția de armături sanitare, fiind totodată specializată și în domeniul prelucrărilor mecanice. Înființată în anul 2012, firma oferă o g...
MEDIAN - expertize tehnice - arhitectura si proiectare - instalatii in constructii
9.03.2009
13628 vizualizari

MEDIAN - expertize tehnice - arhitectura si proiectare - instalatii in constructii

Firma MEDIAN srl isi desfasoara activitatea de proiectare constructii din anul 1991, si are o echipa care imbina experienta cu creativitatea. Activitatea firmei acopera toate tipurile de servicii din domeniul proiectarii de constructii, cu scopul de ...
AKRO - Soluții tehnice pentru tratarea apei potabile
19.12.2023
1972 vizualizari

AKRO - Soluții tehnice pentru tratarea apei potabile

Firma AKRO acordă asistență tehnică și oferă soluții profesionale pentru echipamente de tratare apă potabilă de peste 20 de ani. Eforturile colectivului sunt canalizate pe profesionalismul serviciilor, susținut de calitatea echipamentelor comercia...