Improspateaza-ti mobila veche

Improspateaza-ti mobila veche


    Aducerea unei piese de mobilier vechi, mostenita de la bunica, din nou la viata este cel mai plin de recompense si fascinant proiect pe care il puteti face in jurul casei. Practic, fiecare detaliu realizat chiar cu mana voastra este cea mai pretioasa parte din decorul casei, cea mai interesanta si memorabila, facandu-va casa unica si personala. De asemenea, va va salva de cheltuirea catorva banuti. Nu va grabiti sa aruncati dulapul vechi al bunicii. Ati putea fi surprinsi sa gasiti sub vopsea sau lac o bucata perfecta de lemn pe care o poti transforma intr-un cabinet nou, cu aspect modern. Puteti sa o revopsiti sau sa o lasati naturala. Spatiu infinit pentru creativitatea voastra!

    Improspateaza-ti mobila veche
 
    Odata ce aveti viziunea proiectului vostru viitor, urmatorul pas este acela de a aduna materiale de care veti avea nevoie. Realiza-ti o adevarata capodopera, in cele mai tari tendinte ale sezonului. Sau puteti profita de dulapul vostru de antichitate si aplica traditionalul stilului clasic. Cu toate acestea, daca voi credeti cu adevarat ca este o piesa antica, nu incercati sa o imbunatatiti chiar voi, deoarece s-ar putea sa o devalorizezi. Mai bine du-o la un profesionist ce se ocupa cu astfel de lucruri. Practic, o bucata de lemn mai vechi, in stare buna, este exact ceea ce ai nevoie!

profita de dulapul vostru de antichitate si aplica traditionalul stilului clasic.

    Primul pas pentru a da o noua viata vechii piese de mobilier este slefuirea. Dupa slefuire se trece la pictat. Poti vopsi mobilierul intr-o singura culoare sau multicolor. De asemenea, tabla de sah este foarte populara. Daca sunteti dornici sa creati ceva deosebit, infrumusetati piesa vopsita cu decupaje. Decupajul este arta decupajelor din hartie sau aplicatii ale unei suprafate, creand impresia unei incrustari delicate. Aceasta tehnica este utilizata pe scara larga, daca doriti sa adaugati o atingere creativa si artistica asupra fotografiilor, lampilor, mobilei si chiar vaselor.

Vopsirea mobilierului vechi

    Daca lucrati cu o masa, deghizeaza o tejghea urata cu o oglinda taiata sau un strat de placi ceramice. Reconditionarea scaunelor nu-ti va crea probleme. Pur si simplu vopsiti picioarele, indepartati vechile tesaturi si apoi acoperiti partea de jos a scaunului cu materiale noi.

    Putina diligenta si creativitate - si chiar si inainte de a spune peste, piesa de mobilier antica si neglijata se vor transforma intr-o opera de arta orbitoare! De exemplu, puteti sa va improspatati canapeaua cu o canapea sectionala de piele, moderna.