ALECO AIR - Dezumidificatoare, purificatoare de aer și aeroterme

ALECO AIR - Dezumidificatoare, purificatoare de aer și aeroterme

Actualizat la
03.09.2018
7930
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0758 090 141
 • Persoana de contact:
  Alexandru Tuca
Nume firma: Alt Aleco Group SRL
Domeniu de activitate: Vanzare si inchiriere dezumidificatoare
ALT ALECO GROUP este aliatul tău în comercializarea și furnizarea de umidificatoare, dezumidificatoare, purificatoare de aer, aeroterme, ventilatoare și unelte electrice special concepute pentru spații fără umiditate și mucegai. Gama de produse este concepută pentru ca orice încăpere din casa ta să dispună de un aer mai curat, o temperatură adecvată indiferent de anotimp.

Produsele marca Alt Aleco Group pot fi selectate după diverse criterii precum: suprafața camerei sau a casei în mp, prețul, capacitatea de dezumidificare; după funcțiile suplimentare cum sunt: ionizarea, purificare prin filtre hepa, cărbune, plasmă, lampă UV, umidificare sau funcționare continuă, nivelul de zgomot, consum, debit de aer și altele.

Dezumidificatoarele - ajută întreaga familie să respire un aer mai curat și să beneficieze de un confort sporit prin atingerea nivelului de umiditate optim, indiferent de anotimp. Un dezumidificator te ajută să eviți afecțiunile pulmonare și să economisești bani prin protejarea lucrurilor din casă, dar și un consum mai mic al energiei necesar încălzirii.
Purificator de aer - este special conceput pentru a îmbunătăți calitatea aerului din orice spațiu, anihilând microparticule precum virușii, microbii sau bacteriile. Aceste calități fac ca un purificator de aer să aibă și un rol medical, deloc de neglijat.
Umidificatoarele - sunt concepute pentru a menține umiditatea necesară atunci când aerul este prea uscat în încăpere. Atunci când detectează un nivel scăzut al umidității, aparatul pulverizează în aer vapori de apă care sunt împinși în cameră de un sistem de ventilație. Unele umidificatoare de aer sunt dotate și cu sisteme de aromoterapie ce pulverizează în aer diverse tipuri de arome.

Un aer curat și purificat este indicat tuturor persoanelor care doresc să ducă o viață sănătoasă, să se simtă bine, fiind indicat în special celor care au probleme cu respirația, celor care suferă de alergii sau nou-născuților. Atunci când vremea rece își face apariția, firma oferă și o gamă variată de sisteme de încălzire cu aer cald pentru asigurarea confortului termic necesar. Pentru spații mici sau pentru simplul uz casnic, aerotermele electrice sunt recomandate pentru o creștere rapidă a temperaturii, atunci când centrala nu mai face față la ger.

ALT ALECO GROUP- Produse pentru un aer mai curat în casa ta!

head-aleco

Când canicula revine în casa sau apartamentul tău și face ca orice activitate să devină incomodă, firma noastră dispune de aparate de aer condiționat mobil care este ușor de mutat, aducând un aer mai rece și reconfortat oriunde ai nevoie. O altă calitate a produsului este că poate fi utilizat chiar și într-un cort. Pentru aceasta oferim modele compacte care pot fi luate în bagaj.

Magazinul online dispune de dispozitive de măsură și control, de înaltă precizie ce oferă informații exacte despre: umiditatea, temperatura și calitatea aerului dintr-o încăpere, viteza vântului, nivelul de radiații creat de diferitele sisteme wireless și de aparatele care lucrează pe frecvență înaltă, temperatura anumitor suprafețe, nivelul emisiilor, valori ale curentului electric, nivelul de zgomot, intensitatea luminii și alte valori din diverse domenii de aplicații. Pe lângă toate acestea avem disponibile și accesorii și scule electrice care te ajută să fi pregătit pentru orice lucrare!

Produse oferite de ALECO AIR:

Dezumidificatoare
 • Dezumidificaroare Casnice
 • Dezumidificatoare Profesionale
 • Dezumidificatoare pentru Piscină
 • Dezumidificatoare Industriale
Purificatoare de aerAromaterapie și Difuzoare de Aromă
Umidificatoare AerAer Condiționat
Aeroterme electrice și tunuri de căldură pe motorinăVentilatoare de cameră și industriale
Aparate de măsură și controlScule electrice și unelte
Aleco Baby

Pentru mai multe informații și gama completă de produse consultați:
www.airmotion.ro  www.alecoair.rowww.dezumidificam.rowww.uscaredeconstructii.roALECO AIR închiriază:

 • Dezumidificatoare profesionale pentru uscare construcții
 • Sisteme de uscare sub șapă a stratului izolator
 • Aeroterme electrice și tunuri de căldură
 • Mașină de vânt și ventilator profesional

Servicii oferite de ALECO AIR:

 • Magazin online de dezumidificatoare, purificatoare de aer, umidificatoare, aeroterme electrice
 • Consultanță atât înainte, cât și după cumpărarea sau închirierea produselor
 • Măsurători și soluții optime personalizate pentru fiecare problemă legată de umiditate
 • Service la toate produsele comercializate

Date de contact Alt Aleco Group SRL:

 • Telefon: 0758 090 141
  Fax: 021 434 27 85
 • Persoana de contact: Alexandru Tuca
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://alecoair.ro/
 • Adrese:
  • Str. Cătinei, Nr. 14, Sector 6, București

  Livrare rapidă oriunde în țară!