ALECO AIR - Dezumidificatoare, purificatoare de aer și aeroterme

ALECO AIR - Dezumidificatoare, purificatoare de aer și aeroterme

actualizat la
03.09.2018
vizualizări
9296
4 voturi
5 ALECO AIR - Dezumidificatoare, purificatoare de aer și aeroterme
status
actualizat
ALT ALECO GROUP este aliatul tău în comercializarea și furnizarea de umidificatoare, dezumidificatoare, purificatoare de aer, aeroterme, ventilatoare și unelte electrice special concepute pentru spații fără umiditate și mucegai. Gama de produse este concepută pentru ca orice încăpere din casa ta să dispună de un aer mai curat, o temperatură adecvată indiferent de anotimp.

Produsele marca Alt Aleco Group pot fi selectate după diverse criterii precum: suprafața camerei sau a casei în mp, prețul, capacitatea de dezumidificare; după funcțiile suplimentare cum sunt: ionizarea, purificare prin filtre hepa, cărbune, plasmă, lampă UV, umidificare sau funcționare continuă, nivelul de zgomot, consum, debit de aer și altele.

Dezumidificatoarele - ajută întreaga familie să respire un aer mai curat și să beneficieze de un confort sporit prin atingerea nivelului de umiditate optim, indiferent de anotimp. Un dezumidificator te ajută să eviți afecțiunile pulmonare și să economisești bani prin protejarea lucrurilor din casă, dar și un consum mai mic al energiei necesar încălzirii.
Purificator de aer - este special conceput pentru a îmbunătăți calitatea aerului din orice spațiu, anihilând microparticule precum virușii, microbii sau bacteriile. Aceste calități fac ca un purificator de aer să aibă și un rol medical, deloc de neglijat.
Umidificatoarele - sunt concepute pentru a menține umiditatea necesară atunci când aerul este prea uscat în încăpere. Atunci când detectează un nivel scăzut al umidității, aparatul pulverizează în aer vapori de apă care sunt împinși în cameră de un sistem de ventilație. Unele umidificatoare de aer sunt dotate și cu sisteme de aromoterapie ce pulverizează în aer diverse tipuri de arome.

Un aer curat și purificat este indicat tuturor persoanelor care doresc să ducă o viață sănătoasă, să se simtă bine, fiind indicat în special celor care au probleme cu respirația, celor care suferă de alergii sau nou-născuților. Atunci când vremea rece își face apariția, firma oferă și o gamă variată de sisteme de încălzire cu aer cald pentru asigurarea confortului termic necesar. Pentru spații mici sau pentru simplul uz casnic, aerotermele electrice sunt recomandate pentru o creștere rapidă a temperaturii, atunci când centrala nu mai face față la ger.

ALT ALECO GROUP- Produse pentru un aer mai curat în casa ta!

head-aleco

Când canicula revine în casa sau apartamentul tău și face ca orice activitate să devină incomodă, firma noastră dispune de aparate de aer condiționat mobil care este ușor de mutat, aducând un aer mai rece și reconfortat oriunde ai nevoie. O altă calitate a produsului este că poate fi utilizat chiar și într-un cort. Pentru aceasta oferim modele compacte care pot fi luate în bagaj.

Magazinul online dispune de dispozitive de măsură și control, de înaltă precizie ce oferă informații exacte despre: umiditatea, temperatura și calitatea aerului dintr-o încăpere, viteza vântului, nivelul de radiații creat de diferitele sisteme wireless și de aparatele care lucrează pe frecvență înaltă, temperatura anumitor suprafețe, nivelul emisiilor, valori ale curentului electric, nivelul de zgomot, intensitatea luminii și alte valori din diverse domenii de aplicații. Pe lângă toate acestea avem disponibile și accesorii și scule electrice care te ajută să fi pregătit pentru orice lucrare!

Galerie fotografii aleco air - dezumidificatoare, purificatoare de aer și aeroterme

Contact Alt Aleco Group SRL

 • Telefon: 0758 090 141
  Fax: 021 434 27 85
 • Persoana de contact: Alexandru Tuca
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://alecoair.ro/
 • Adrese:
  • Str. Cătinei, Nr. 14, Sector 6, București

  Livrare rapidă oriunde în țară!

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma Alt Aleco Group SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi Alt Aleco Group SRL, Tel: 0758 090 141

4 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai colaborat sau cunoşti Alt Aleco Group SRL, poți acorda un vot în BRASOV CONSTRUCT:

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

OMIDOX - Construcții civile, zugrăveli și montaj gresie și faianță
25.07.2018
19357 vizualizari

OMIDOX - Construcții civile, zugrăveli și montaj gresie și faianță

OMIDOX este o firmă ce s-a dezvoltat în domeniul construcții civile, reușind să ofere constant servicii excelente pentru diverse tipuri de lucrări precum execuția de amenajări interioare și exterioare, zugrăveli, lucrări de montaj gresie și faianță. ...
AMASS - Sisteme de degivrare din Danemarca
18.06.2018
7026 vizualizari

AMASS - Sisteme de degivrare din Danemarca

Firma AMASS îți pune la dispoziție sisteme de degivrare din Danemarca, oferindu-ți cele mai noi soluții profesionale de încălzire în materie de degivrare jgheaburi și burlane, căi de acces, drumuri, poteci și rampe sau parcări, utile pentru topirea g...
ELIT-FULL CONSTRUCT - Constructii civile si industriale - Amenajari interioare si exterioare
15.03.2017
3625 vizualizari

ELIT-FULL CONSTRUCT - Constructii civile si industriale - Amenajari interioare si exterioare

Specializată în domeniul construcțiilor civile și industriale, ELIT-FULL CONSTRUCT prestează o gamă variată de servicii, de la execuția construcțiilor rezidențiale "la cheie" până la cea a halelor industriale. Pachetul de lucrări și servicii este com...